L'arbre

by ÀNiAM

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €7 EUR  or more

     

1.
04:32
2.
05:40
3.
06:40
4.
04:25
5.
6.
01:30
7.
8.
9.
10.
11.

about

ÀNiAM. Tradició i avantguarda. Compra la samarreta i et regalem la descàrrega del disc!

ENGLISH
ÀNiAM is a new musical project that represents a meeting point between tradition and the avant-garde, a shared space between traditional Mediterranean sounds, far East and others. Joining traditional instruments such as the oud, baglama, bansuri, mandolin, guitars, etc.. with electronic beats and sound environments.

...where traditional instruments from around world unite with new technology in an innovative and elegant work.

ESPAÑOL
ÀNiAM (Alianza de Nuevas y arraigadas Músicas) es un proyecto musical que supone un punto de encuentro entre la tradición y la vanguardia, un espacio compartido entre sugerentes sonoridades de raíz mediterránea, extremo oriente y otros. Sumamos los sonidos tradicionales de instrumentos como el oud, baglama, bansuri, darbuka, cajón, mandolina, gaita, guitarras, etc. con ritmos electrónicos y ambientes sonoros conseguidos mediante la experimentación, la síntesis de audio y otros aspectos que la tecnología actual nos ofrece, todo hecho con cuidado y elegancia pretendiendo llegar a un gran público. Es lo que llamamos artesanía digital. El resultado es un sonido sofisticado y tradicional a la vez, uniendo vanguardia y tradición.

CATALÀ
ÀNiAM és un projecte musical que suposa un punt de trobada entre la tradició i l’avantguarda, un espai compartit entre suggerents sonoritats d’arrel mediterrània, extrem orient i d’altres. Sumem els sons tradicionals d’instruments com l’oud, baglama, bansuri, darbuka, cajón, mandolina, sac de gemecs, guitarres, etc. amb ritmes electrònics i ambients sonors aconseguits mitjançant l’experimentació, la síntesi d’audio i d’altres aspectes que la tecnologia actual ens ofereix, tot fet amb cura i elegància pretenent arribar a un gran públic. És el que anomenem artesania digital. El resultat es un so sofisticat i tradicional alhora, unint avantguarda i tradició. Creant tendències innovadores musicalment en una diversitat d’estils destacable al llarg d’un disc sense pauses. Un viatge sonor a través dels estils més diversos que han marcat i marcaran el nostre sentit musical.

credits

released September 23, 2012

Albert Giménez ( veus, sintetitzadors, bansuri, programació, clarineau)
Joan Miró ( veus, ud, baglama, guitarres, percusions, mandolina)
David Sitges ( bateria, veus, percusió, guitarra)

Músics col.laboradors:
Jesús Torrent
Joel Olivé ( monocordi i percusions)
Farran Sylvan ( violí barroc )
Carme Bonafont (sitar)

tags

license

all rights reserved

about

ÀNiAM Barcelona, Spain

ÀNiAM és una nova formació que combina les músiques i instruments tradicionals d'arreu, (Mediterrani i Índia entre altres) amb els sons d'avantguarda i les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

contact / help

Contact ÀNiAM

Streaming and
Download help